صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

اخبار جدید از تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت

اخبار جدید از تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت رییس هیات مدیره کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت گفت: در طرح جاماندگان ۲ میلیون نفری که کارت سهام عدالت در دست دارند باید در اولویت باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 21
کد خبر: ۱۰۶۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین امینی خواه رییس هیات مدیره کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت کشور در رابطه با سهام عدالت و جاماندگان آن گفت: از جمله موارد در بحث سهام عدالت، طرح جاماندگان سهام عدالت است که توسط کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تهیه شده است. در دولت قبل با این طرح مخالفت شد و اعلام کردند که منابع لازم جهت ثبت نام از جاماندگان سهام عدالت را ندارند. در دولت جدید آقای رییسی از این موضوع استقبال شده و سازمان مدیریت و برنامه بودجه کشور در حال بررسی موضوع و اعلام تعیین تکلیف نهایی آن طی یکی دو هفته آتی خواهد بود. موضوعی که در بحث طرح جاماندگان هم باید مدنظر قرار داده شود دو میلیون نفری هستند که کارت سهام عدالت در دست دارند و قبلاً به عنوان مشمول دریافت سهام عدالت شناسایی شده ولی به دلیل مشکلات نرم افزاری در سرور مرکزی دبیرخانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی، اطلاعات آن ها حذف شده است. لذا این عزیزان باید در بحث ثبت نام از جاماندگان اولویت داشته باشند.

 


او در ادامه گفت: از موضوعات دیگری که قابل طرح و پیگیری هست حدود ۲ هزار میلیارد سرمایه ای است که از دارایی شرکت های سرمایه گذاری استانی توسط مصوبات شورای عالی بورس در اختیار صندوق توسعه و تثبیت بازار قرار گرفت که متاسفانه به دلیل عدم انجام تعهدات این صندوق شاهد ریزش ارزش روز پورتفوی شرکت های سرمایه گذاری استانی بودیم. مسئولان دو صندوق مذکور باید نسبت به این موضوع پاسخگو باشند و این موضوع توسط مسئولین امر در دولت جدید هرچه سریع تر پیگیری و نظارت لازم جهت اثربخشی و کارایی این صندوق انجام گیرد.

 

او افزود: از دیگر مواردی که مردم تقاضا دارند این است که افرادی که روش مستقیم را برای آزادسازی سهام عدالت خود انتخاب نموده‌اند و اکنون متوجه شدند که دانش فنی کافی جهت پروتفوی گردانی سهام عدالت خود را ندارند، به آن‌ها فرصت داده شود تا به روش غیرمستقیم باز کردند و منافع بیشتری را از سهام عدالت خود بهره‌مند شوند. همچنین در روش غیرمستقیم با توجه به اینکه مردم در شرکت‌های تعاونی شهرستانی عضو هستند باید ترتیبی داده شود که تشکلات مردمی ارکان سهام عدالت به نمایندگی از آنها بتوانند با تجمیع آرا در مجامع شرکت‌های سرمایه پذیر شرکت کنند و بدین شکل اعمال مدیریت منسجم و قوی تری در شرکتهای سرمایه پذیر داشته باشند.



امینی خواه در آخر گفت: از دیگر موضوعات این است که بعد از گذشت بیش از یک سال و نیم از زمان آزادسازی سهام عدالت متعلق به فوت شدگان، هنوز این سهام به وراث آنها انتقال داده نشده است. این در حالی است که در فاصله سال‌های ۱۳۹۵ تا اردیبهشت ۱۳۹۹ سهام عدالت فوت شدگان از طریق نرم افزاری که از سرمایه سهامداران عدالت تهیه شده بود، به وراث آن‌ها منتقل داده می‌شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار